Eda sonuçtan hiç memnun değil

22 Aralık 2024 20:50

Osevio üzerinden kardeşim tarafından gönderilen çiçek, beklediğimiz kaliteyi karşılamadığı gibi, gerçekten büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Çiçeğin resimlerini çekip Instagram üzerinden firma ile iletişime geçtim. Firma, WhatsApp üzerinden görüntü ve sipariş numarasını iletmemi talep etti, bu şekilde şikayetimi belirttim.

Ancak, daha sonra firma yetkilileri, beni aradıklarını ve ulaşamadıklarını belirttiler. Oysa, beni aradıkları iddia edilen zaman diliminde, telefonumda hiçbir çağrı kaydı bulunmamaktadır. Kardeşim ise çiçeği göndermediği için, toplantıda olduğu sırada kendisini aradıklarını, ancak açamadığını söyledi.

Hemen ardından, müşteri hizmetlerini arayarak durumu ilettim ve yetkili kişi konuyu ilgili birime ileteceğini belirtti. Bugün kardeşime, ayıplı ürün için para iadesi yerine bir çek tanımlanacağına dair bir bildirim yapılmış. Bu durum, tekrar alışveriş yapmamızı sağlamak için uygulanan bir çözüm önerisi olarak sunulmuş. Kardeşim, çek teklifini kabul etmediğinde ise, para iadesi yapılacağına dair net bir açıklama yapılmamıştır. Ancak, çek kabul ettirilmiştir.

Bu süreç beni son derece üzmüş ve hayal kırıklığına uğratmıştır. Ayıplı ürün için para iadesinin yapılması gerektiğini düşünüyorum. Bu nedenle, söz konusu çiçeğin geri alınarak, çek iptal edilip para iadesinin yapılmasını talep ediyorum. Yardımlarınızı rica ederim.

Buse
Buse

Sipariş verdiğim çiçeğin fotoğraftaki çiçek ile alakası yoktur. Soluk, ölmüş çiçek gelmiş, vazodaki su dökülmüş, not ıslanmış bir şekilde teslim edilmiş. Fotoğrafları elimde mevcut. Çiçeğin iadesi veya değişimini istiyorum.

Kartaliçe
11 Eylül 2025 15:34
Osevio.com Solmuş Ve Kusurlu Çiçek Teslimatı Sonrası İade Talebim Reddedildi
oseviocom-solmus-ve-kusurlu-cicek-teslimati-sonrasi-iade-talebim-reddedildi-2.jpg
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2024 19:52
Yanlış Çelenk Ve Yetersiz Çözüm