Cihangül sonuçtan hiç memnun değil

Pegasus Hamburg - SAW Uçuşunda Bagajımdan Eşyalar Çalındı

30 Nisan 2024 10:27

29 Nisan 2024 tarihinde Hamburg-Sabiha Gökçen seferini yapan ve saat 18:00'da iniş yapan uçakta yolculuk ettim. Eşimin hastaneye kaldırılması nedeniyle son dakika aldığım bir bilet ile seyahat etmek durumunda kaldım. (Bu nedenle bavulu hazırlarken içeriğine dikkat edecek durumda değildim.) Uçaktan indikten hemen sonra hastaneye yönlendim. Ertesi gün evde bagajımı açtığımda, bir karton sigara, 1990 yılında alınmış pırlanta bir evlilik yüzüğü, bir altın kolye, küpe, yüzük seti ve çeşitli mücevherat ile değerli eşyaların bulunduğu cüzdanımın eksik olduğunu fark ettim. Firma, yaşanan durum karşısında hiçbir sorumluluk kabul etmiyor ve sorumlu kişilerin bulunması için gerekli çabayı göstermiyor. Dün Sabiha Gökçen Havalimanı'nda polise başvurarak durumu bildirdim. Son zamanlarda benzer olayların sıkça yaşandığından bahsedildi. Ancak bu kadar çok şikayet olmasına rağmen, ilgili havayolu şirketi ve Sabiha Gökçen Havalimanı yer hizmetlerini sağlayan firmanın gerekli önlemleri almamasını anlamakta güçlük çekiyorum. Firmanın, yaşanan durumla ilgili gerekli sorumluluğu alarak, kayıp eşyalarımın bulunmasında ve sorumlu kişilerin tespitinde bana yardımcı olmasını talep ediyorum.

Betül
Betül

Merhabalar, herhangi bir çözüme ulaştınız mı? Benim de pırlanta yüzüğüm çalındı ve sorumluluk kabul etmiyorlar

Cihangül

Maalesef hiçbir şey yapmadılar. Emniyetten de ses yok.

Esranur sonuçtan hiç memnun değil

Pegasus Uçuşunda Kaybolan Değerli Eşyalar İçin Yetersiz Destek Ve Bilgilendirme

Esranur
22 Ağustos 2025 12:47

Valiz Tesliminde Yaşanan Gecikme Ve Personel Davranışı Hakkında Şikayet

Mesut
02 Eylül 2025 04:32
valiz-tesliminde-yasanan-gecikme-ve-personel-davranisi-hakkinda-sikayet-2.jpg
valiz-tesliminde-yasanan-gecikme-ve-personel-davranisi-hakkinda-sikayet-1.jpg
Nezih sonuçtan hiç memnun değil

Nezih
26 Haziran 2024 00:20