Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Şok Net Mağduriyeti, Abonelik Feshedilme Ricası!

29 Nisan 2024 16:43
profile profile profile
Hasan
28 Nisan 2024 22:39

Şok nete sosyal medya aracılığıyla mesaj attım geri dönüşü hemen yapıldı ve gerekli bütün adımları ve imzaları atmama rağmen hala internet hizmeti aktifleştirilmedi ve tarafıma geri dönüş yapılmadı ve şok net telefon numarasından bilgileri aradığım zaman ulaşım sağlanmıyor ve hat sürekli düşüyor internet aboneliğimin feshedilmesini iptal edilmesini gerekli mercilerden rica ediyorum

29 Nisan 2024 16:46 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Sayın Hasan Basri D. Talebiniz ile ilgili en kısa sürede tarafınız ile iletişime geçilecek talebiniz işleme alınacaktır. Sağlıklı günler dileriz.

Hasan
04 Mayıs 2024 19:16

Hala ne arayan ne soran var umarım iptal edilir

Yorumlar (7)

Fatih

İnternet bağlattırdım 15 gün kullandım sonra iptal ettiler hizmet veremiyoruz diye. 1500 TL ödemeniz var dediler fatura istedim göndermediler. Müşteri hizmetlerini arıyorum muhatap yok. Kurumsallık sıfır kalite sıfır

Asistan

Şok net diye abone olduk arayan hazırnet hesap alan alfaonline. Şok marketlere ait diye başvurduk bizi abone edip başka şirketlere devir ediyor. Ticari etiğe sığar mı?

Yaşar

Müşteri hizmetlerine 2 gündür ulaşamıyorum arayacağız deyip hala geri dönüş yapmıyorlar abonelik iptal ettirmek istedim hala edilmemiş yeni eve taşınan insanlar internet bağlatamıyorlar en kısa sürede çözüm bekliyorum

Zafer

1 aydır bende interneti kullanamıyordum. Henüz bugün açıldı. Ama müşteri hizmetleri ne ulaşmak neredeyse imkansız gibi.

Bende şok net iptal etmek istiyorum her ay zam geliyor böyle zam yapan bir hizmet görmedim tel arıyorum bakmıyorsunuz acil iptal etmek istiyorum

Fatih

Daha iyi günleriniz deniyor yeni. Zamlar kapıda

Bu durum gerçekten can sıkıcı, bizi de Hasan gibi mağdur ettiniz.

Seyfettin sonuçtan hiç memnun değil

Şok Net'te 3 Gündür İnternet Kesintisi Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor

Seyfettin