Yasin sonuçtan çok memnun

Superonline Nat Hatası Ps5

03 Eylül 2024 16:11
Yasin'in Teşekkür Mesajı
“Şu an sorunum düzeldi teşekkür ederim”

02.09.2024 Dün akşam 16.00'dan beri PlayStation 5 cihazda PSN servera bağlantı esnasında nat Tipi başarısız hatası alıyorum. Kuvvetle muhtemel de servis sağlayıcıdan kaynaklı bir durum olduğu söyleniyor baktığım içeriklerde. Nat sorunu nedeniyle de online hiçbir oyuna girilemiyor. PSN girişi yapıldı gözüküyor ancak nat nedeniyle tam bağlantı sağlanamıyor. Superonline kullanıyorum ve 2 yıldır falan ilk defa böyle bir problemle karşılaşıyorum. Defalarca çağrı merkezini aradım ancak bir çözüm sunamadılar. Sorun yok bağlantınızda deyip kapatıyorlar. En son bu sabah evden çıkarken saat 15.45 gibi baktım aynı sorun devam ediyor.

Kablolu bağlantı ve kablosuzla denedim aynı sorun onda da var. Modemi sıfırladım kabloları değiştirdim ama nafile. Bu arada telefonu hot-spot yapıp bağladığımda hiçbir sorun yok. PS5'i başka bir eve götürüp Türk Telekom ile bağladığımda orada da sorun yok. Yani PS5'de bir problem olma olasılığı yok. Superonline Fiber tarafında. Ancak müşteri temsilcileri ısrarla bağlantımda bir sorun olmadığını söyleyip duruyorlar. Hızınıza baktık sorun yok deyip kapatıyorlar. Taahhüdümün daha basındayım ama böyle giderse sözleşmemi fesih edeceğim ve belli ki başka firmaya geçmenin zamanı geldi. Zira bu kadar alakasız bilgisiz müşteri temsilcileri ile muhatap olacak vaktimiz yok. Bilgisel olarak da yetersizler.

03 Eylül 2024 16:17 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

05 Eylül 2024 11:43

Merhaba Yasin Bey, Müşteri hizmetlerimize ilettiğiniz talebinizi titizlikle takip ediyoruz. Sonuçlandığında ekiplerimiz tarafından bilgi verilecektir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

Yasin
Yasin
05 Eylül 2024 16:37

Şu an sorunum düzeldi teşekkür ederim

Yorumlar (5)

Doğan
Doğan

Bu sorununuz nasıl düzeldi

Mert
Mert

Statik ip ile çözen olmuş mu? Gerekirse alırız taahhüt bitince iptal ederiz, çözülüp çözülmediği daha önemli

Haydar
Haydar

Hala çözülmedi sorun

Hakan
Hakan

Statik ip sorunu çözecekse ona da razı olacağım. Bilerek mi yapıldı bu bir çok kişi dünden beri bu sorunu yaşadığını paylaşıyor. Statik ip alıp sorunu çözülen var mı?

Uğur
Uğur

Dünden beri tüm Superonline kullanıcıları nat tipi hatası alıyor ve statik ip satmaya çalışılıyor. Düne kadar statik ip kullanmadan aldığımız hizmeti şimdi ücretli vermeye çalışıyorlar.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 13:59
Superonline PS5 Nat Tipi Başarısız Hatası
Can sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 18:01

03 Eylül 2024 20:04