Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

THY Tek Seferlik Şifre Alamıyorum

THY Tek Seferlik Şifre Alamıyorum
07 Haziran 2024 16:08

Miles&miles hesabıma erişimim yok. Mail adresime ve telefonuma şifre gelmiyor. Müşteri hizmetlerini defalarca aradım. Geri bildirim formu doldurdum ama hiçbir netice alamadım. Ne yapacağımı bilmiyorum. THY'den geri dönüş de yapmıyorlar. Yaklaşık 6 aydır durum bu.

Fuad

Aynı problemi yaşıyorum çözebildiniz mi

Merhaba Sorun u Çözdüm Benim tahminlerimce şifre gelmemesinin sebebi sistem de kayıtlı olan telefon Numan yurt dışı (Rus) ve mail adres de Rusya (ru) bağlantılı idi öncelikle yeni bir mail adresi edinin hostingi Turkiye ye veya Avrupa'ya kayıtlı olsun Geri Bildirim merkezin ne... Hesabımda kayıtlı olan mail adresimi... (kayıtlı mail ) bu şekilde (yeni mail i belirtin) değiştirmek istiyorum diye yazıp gönderin Sizin mail adresinizi yeni mail ile değiştirip sizin yeni mail Adresinize değişiklik yapılmıştır diye geri bildirim sağlayacaklar Siz de yeni mail adresiniz ile giriş için tek seferlik şifre isteyip Gelen şifre ile giriş yapabilir sonrasında yeni şifre oluşturabilirsiniz isterseniz kayıtlı telefon numaranızı farklı numara ile de değiştirebilirsiniz

Hesap Erişim Sorunu Ve Cevapsız Destek Talepleri

Kübra
09 Mayıs 16:16

Fatih
27 Mayıs 2024 13:32
THY Miles&Smiles Üye Olsanız Bile Kullanamıyorsunuz!
THY Kategorileri