Tuana sonuçtan hiç memnun değil

Tiktak Kirala İndirim Kodları Çalışmıyor Ve Müşteri Hizmetleri Destek Vermiyor

06 Eylül 2024 17:44

Tiktak'ı tam bir hafta önce kullanmaya başladım ve tiktak'ın ilk 5 kullanıma toplam 1300 TL'lik indirim kampanyası olduğu sitesinde yazıyor.

İlk kampanyamı tiktakla koduyla 400 TL'lik indirimimi kullandım, sonrasında hemen175'i de sorunsuz kullandım fakat 3. Kullanımımda hemen200 yazdığımda kabul edilmedi. Hata verdi. Acelem olduğu için başka bir indirim koduyla yani yuzde25 yazarak kullandım.

Sonrasında kullandığımda da yine hemen200 yazdım. Olmadı, sorun bendedir diye 4. Kullanım kodu olan hemen225'i yazdım ve yine kabul edilmedi. Yani benim toplam son hemen300 koduyla beraber 725 TL'lik kodum yanmış oldu. Neden kabul edilmediğini de anlayamadım ve bu derdimi hizmetlerine anlattığımda bana yardımcı asla olmadılar.

Uygulamanın verdiği hata yüzünden indirimlerimi kullanamadım. Üstelik müşteri hizmetlerine konuyu anlattığımda, biz sizin yazdığınız kodları görebiliyoruz ve siz kodlarınızı yazmamışsınız 4. Kullanımda dedi. Kendisine neden indirim kullanmayayım, neredeyse bedavaya gideceğim kodu neden kullanmayacağımı anlattığımda hala kodu girmediğimi bana söyledi.

Ciddiye alınmadım ve gerekenin yapılmasını, bunun karşılanması gerektiğini düşünüyorum.

29 Mayıs 2024 15:26

Tiktak Uygulamasında Yanıltıcı İndirim Kuponu Deneyimi

19 Ocak 20:26
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2024 22:05
Tiktak Araç Kiralama Kampanya Mağduriyeti
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 16:01

13 Temmuz 2024 12:40