Retrofit Ürün Arızası Ve İletişim Sorunları

Retrofit Ürün Arızası Ve İletişim Sorunları
21 Ekim 2024 13:34

Merhabalar, öncelikle Retrofit Düzce şubesinden Trendyol üzerinden almış olduğum ürün tam 8 ay sonra arızalandı. Kendilerine ulaştığımda, tedarikçi firmanın ürün malzeme getirmediğini ve o an için (19 Ağustos 2024) değişim yapamadıklarını belirttiler. Anlayışla karşıladım ve beklemeye karar verdim, ancak aradan 80 gün geçti. Yazdım, fakat hiçbir şekilde cevap verilmedi. Bugün tarih 21 Ekim ve halen yardımcı olan yok. Retrofit Türkiye ve şubeleri konusunda hayal kırıklığı yaşıyorum. Sattıkları ürünün arkasında durmuyorlar. Aldığımız ürün ucuz bir ürün değil, garanti süresinin geçmesini bekliyorlar.

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Ve Sigortası Devam Eden Revlon Saç Şekillendirici İçin Yetkili Servis Bulunamıyor, İade Talebim Karşılanmıyor

23 Ağustos 2025 22:23
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Mahmut
28 Aralık 2024 11:58

Hafize
16 Nisan 2024 14:07
Trendyol Robot Süpürge İnceleme Suresi

Servet
31 Temmuz 2023 18:21
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2024 13:54

Trendyol Kategorileri