Fehmi sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2024 09:56

Trendyol'dan lazer markalama makinesi satışı yapan rgwelmak adında firmadan Raycus marka 30w Desktop Tip lazer markalama makinesi - nakliye kurulum dahil olarak beyan edilen ürünü 28.10.2024'de öğlen saatlerinde sepetime ekledim.,

Firmanın Trendyol satıcı profilinde yeterli veri olmadığından ve sorulan soruya 2022'de cevap verilmesinden ötürü firmanın web sayfasına ulaştım oradan iletişim numarasını birkaç kez aradım fakat açan olmadı bu durumdan dolayı firmanın sosyal medya hesabına saat 16:05 te mesaj attım saat 20:42 de cevap geldi kendini satış temsilcisi olarak tanıtan beyefendiye ürünle alakalı sorular sordum cevapladı iletişim numarası istedim yolladı sipariş geçeceğimi beyan ettim zaten sepetimde olan ürünü bu konuşma esnasında satıcı rgwelmak (root mühendislik robotik otomasyon elektrik ve makine San. Tic. Ltd. Şti) konuşma öncesinde fiyatı 134.999 TL olan ürünü konuşma sonrasında saat 20:55 te 179.000TL olarak güncelledi WhatsApp üzerinden satış temsilcisine durumu aktardığımda bana Trendyol'un saatlik indirimleri oluyor ona denk gelmiştir dedi halbuki saatlik indirim vs. Gibi bir durum yoktu.

Ben satış temsilcisine ulaşmasam fiyatı güncellemeyip bu fiyattan satacaklardı şimdi burda müşteri olarak benim suçum nedir ticaretin etik ve ahlak kurallarına aykırı değil mi bu durum? Trendyol mağazasında ürünlerin satış fiyatları ile ilgilenen personelin hatasını ben neden çekiyorum? Umutlandırıp konuşma esnasında fiyat arttırmak kesinlikle kurumsal kimliğe sahip firmaya yakışmayacak bir durum rgwelmak ( Root Mühendislik Robotik Otomasyon Elektrik ve Makine San. Tic. Ltd. Şti ) firmasından haksız fiyat artışı için telafi bekliyorum.

Leyla sonucu yetersiz buldu

26 Mart 2024 17:29
Trendyol Philips Kahve Makinesi
Trendyol Philips Kahve Makinesi
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2023 21:51
Trendyol Da 22 Günlük Geciken Sipariş Ve Müşterinin Yanında Olmamaları
Mert sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 18:02
Trendyol Siparişim Gönderilmedi, Fiyat Arttı ve Mağdur Edildim
Yasal sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2023 15:44

18 Aralık 2023 16:54