Kiraz sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Adrese Teslimat Ve İade Sürecindeki Sorunlar

Yanlış Adrese Teslimat Ve İade Sürecindeki Sorunlar
21 Kasım 2024 12:53

Merhaba,

21 Kasım 2024 12:34

Merhaba, 14 Kasım 2024 tarihinde Trendyol üzerinden Bosch marka Bulaşık makinesi aldım. 15 kasımda adresime teslim edilmek üzere kargoya verildi. Siparişim sırasında adres değişikliği yapmama rağmen farklı bir adrese teslimat gerçekleşecekti. Kargodan aradıkların farklı bir adres olduğu için teslimatı yapamayacaklarını ve iade edilmesi gerektiğini belirtiler. Media Markt tan tedarik ediliyordu. Kargoda siparişi iade ettim. Ancak Trendyol üzerinden kontrol ettiğimde hala kargoda gözükmekte. Kargocuya iletişime geçtiğim de iadenin gerçekleştiğini Trendyol'la alakalı olduğunu söylediler. 2 3 sefer Trendyol'la görüştüğümde kargocuyla veya satıcıyla görüşemediklerini sistemden dolayı bir güncelleme olduğunu ve beklemek gerektiğini söylediler. 6 gündür beklemem rağmen geri dönüş alamadım. Media Markt görüşmeye çalıştım ancak oraya da ulaşamadım. Mağduriyetim giderilmesini ve ücret iadesinin gerçekleşmesini istiyorum.

Hatice
15 Kasım 2024 13:15
Yanlış Renk Ve Geciken İade Süreci
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2023 22:17
Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

Tayfun
21 Eylül 2024 12:16
Trendyol Günledir Teslimat Sorunumu Çözmüyor.
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2024 21:03
teslim-edilmeyen-urun-ve-iptal-sureci-magduriyeti-4.pdf