Turkcell Devir Ücreti Karmaşası

01 Ağustos 2024 00:10

Turkcell daha önce hiç faturalıya geçilmemiş hattı başka birinden kendi üzerime alacağım ama Turkcell, vergi bahanesiyle ve başka sebeplerle hat devir ederken ücret almakta. Tamam, ücret alsınlar ama ücreti kafalarına göre veriyorlar. Hesaba bakıp 'Efendim, şurada şunu yapmamışsınız, ödemeniz lazım' demiyorlar. Dükkana girince hat devir ücreti ne kadar, 1500 TL diyorlar. Niye diyoruz, çeşitli sebepler sayıyorlar. Tamam, teşekkürler diyoruz, aşağıda başka bir Turkcell bayisine giriyoruz, yaklaşık 500 metre ileride, oraya soruyoruz ne kadar, 750 TL diyorlar. Hop, yarı yarıya fiyat indi. Biz devletten kaçak bir yerde bu işlemi yapmıyoruz ki, Turkcell adı altında açılmış bayiye giriyoruz. Adam bunu duyunca sinir oluyor. Turkcell, şuna sabit fiyat koyun, 1500 TL olsun tamam ama her yerde 1500 TL olsun. Bir yerde 250 TL, başka yerde 1000 TL olmasın. Ya da hesapta şu borç var, vergisi şu, açıklansın, ondan sonra tutar söylensin. Çalışanlar buradan komisyon mu alıyor, kafalarına göre?

01 Ağustos 2024 07:11 (Şikayetten 7 saat sonra)

01 Ağustos 2024 08:40
Yusuf
01 Ağustos 2024 19:23

Benim yazdığım sorunumla alakasız cevap copy paste yapmışsınız onu bende yapabilirim.

Yusuf

Aynen alakasız cevap. Turkcell gibi büyük şirket adına utanç verici. Bugün annemde faturasız hat devir aldı üzerine. 800 TL almışlar. Aslı olmayan uçuk bir fiyat. Ben Turkcell fiyat listesinde hat devir ücreti aradım ve bulamadım. Yani burada ne koparıyorsun kopar mantalitesi işliyor. Yazık ve kabul edilemeyecek durum. Yorumcunun yazdığı gibi Turkcell bu servise hakkı neyse o fiyatı koyması lazım.

Huseyin
17 Kasım 2023 00:16
Nihal sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2024 01:34

Turkcell Devir Ücretinde Bilgi Kirliliği Ve Yanıltıcı İletişim