Alı sonuçtan çok memnun

Turkcell'de Taahhütlü Tarifede Haksız Fiyat Farkı

Turkcell'de Taahhütlü Tarifede Haksız Fiyat Farkı
10 Aralık 2024 11:16
Alı'nın Teşekkür Mesajı
“Gayet bildiriminden sonra kısa sürede Turkcell yetkili servislerinden bana ulaşıldı şikayetimi aktardıktan sonra çok kısa sürede çözümü ile ilgili sonuçları bana bildirdiler arkadaşların ilgilerine çok teşekkür ederim çözüm odaklı sonuçlar sundular tarife değişikliğin gerçekleşti çok teşekkürler sağ olun”

Merhaba,

29.11.2024 tarihinde kasım kampanyası kapsamında aylık 410 TL karşılığında Turkcell Altın Festival 40 GB tarifesine numara taşıma talebi oluşturdum. Ardından 01.11.2024 tarihinde numara taşıma sürecim tamamlandı.

Aynı gün turkcell.com.tr’yi kontrol ettiğimde aynı kullanım haklarına sahip bir paketin Büyük Festival 40 GB adı altında, aylık 325 TL karşılığında yeni gelen müşterilere sunulduğu fark ettim.

Yalnızca bir gün önce numara taşıma talebi gerçekleştirdiğim için aynı haklar için ayda 85 TL, 12 aylık taahhüt süresince ise toplam 1020 TL daha fazla ücret ödemem gerekecek. Daha kaliteli hizmet için Turkcell’e numaramı taşıdım ama daha ilk günden tabiri caizse saf yerine koyularak daha yüksek ücret ödemem gerekiyor ve haksızlığa uğruyorum.

Müşteri hizmetleriyle görüştüğümde ise asla yardımcı olunmuyor ve yapabilecekleri bir şey olmadığını söylüyorlar. Ayrıca şikayet talebi oluşturulduğu ve konuyla alakalı tarafıma dönüş sağlanacağı söylendi ancak hala herhangi bir aksiyon alınmadı.

İlgili problemi çözmenizi ve aylık tarife ücretimin 325 TL olarak güncellenmesini talep ederim. Aksi takdirde konuyu Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıyarak yasal haklarımı kullanacağımı, ilgili yerlere şikayette bulunacağımı ve talebim karşılanmazsa cayma hakkımı kullanarak sözleşmemi sonlandıracağımı belirtmek isterim.

Saygılarımla,

Ali A*****

profile profile profile
10 Aralık 2024 11:17 (Şikayetten 1 dakika sonra)

16 Aralık 2024 14:48
17 Aralık 2024 10:24

Yorumlar (8)

İmran
İmran

Bende aynısını şu an Vodafone de yaşıyorum

Ahmet
Ahmet

5 güne cayma bedeli ödediniz mi benden iki yüz küsur lira cayma bedelini ödeyecek siniz diyorlar 5 güne

Alı

Hayır ben Turkcell'e geçişimde Turkcell'deki tarife değişikliğinden dolayı herhangi bir cayma bedeli ödemedim

Fatma

Banada 5 günde 251 TL... Olsun toplamda biz karlıyız...

Tevfik
Tevfik

Merhaba paketin detayında son 90 günde numara taşıma veya yeni bir hat alımıyla Turkcell e gelen tüm müşteriler faydalanabilir ibaresi var. Sizden bu paketten faydalanabiliyorsunuz. Sizin gibi binlerce müşteride. Çok güzel bir metin hazırlamışsınız lakin keşke size en yakın Turkcell mağazasına gitseydiniz işleminiz birkaç dakika içerisinde yapardı. Henüz geç değil bu paketlerden faydalanabiliyorsunuz

Şevket
Şevket

Bulunmaz Hint kumaşımı geç başkasına cayma hakkin var zaten

Fatma

14 günlük cayma hakkınız var geçin başka operatöre. Ben 4 günlük turkcelli iken Türk Telekom'a tekrar geçtim. 180 TL'ye 20gb tarifeye geçtim. Sizde geçin.

Orhan
Orhan
Şikayeti Çözüldü

Dediğiniz tarifeye bende geçtim ama Turkcell 165 ve 408 TL iki fatura çıkardı bana 18 gün sonra dönüş yaptım ben

Alican
10 Aralık 2024 23:01
Rafet sonuçtan çok memnun

13 Aralık 2024 16:21
"Turkcell'e kalitesinden ve profesyonel müşteri odaklı yaklaşımından ötürü çok teşekkür ederim. Tarifemi değiştirip güncel fiyatla devam ettirdiler."
Emre sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2024 10:30

Turkcell Kategorileri