Suat sonuçtan hiç memnun değil

Amazon Bana Haksız Yere Suçlu Muamelesi Yaptılar!

01 Haziran 2024 12:35

Amazon'un Prime müşterisiyim. Ücretli üyeyim. Para ödüyorum yani. Gerek ülkemde, gerekse yurt dışında internet alışverişlerinde Amazon'u birinci sırada konumlandırmış birisiyim. Bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım. Bugün verdiğim siparişi sorgusuz sualsiz iptal ettiler. Bir hata olduğunu düşünerek tekrar sipariş oluşturdum, tekrar iptal ettiler. Bir mail göndermişler bana. "Hesabınız, İadeler ve Para İadesi Politikamızın birden fazla kez ihlal edilmesi nedeniyle yalnızca dijital satın alımlarla sınırlandırıldığı..." suçlaması var hakkımda. Hiçbir anlam veremedim. Benimle ne ilgisi var bu yazılanların? Bana hiçbir bilgi vermeden sanki suçluymuşum gibi, yasa dışı bir iş yapmışım gibi muamele ederek siparişlerimi iptal etmeleri kabul edilebilir bir şey değildir. Ticari ahlaka uymaz bir kere. Ayıp! Benim anlayacağım şekilde, neden bahsettiğinizi açıklamak zorundasınız. Tertemiz, düzgün bir adamım ben. Canım sıkıldı, onurum kırıldı. Derhal bana bilgi verilmesini ve özür dilenmesini istiyorum. Derhal!

profile profile

Alper
Alper
Benzer Şikayeti Var

2 yıldır aynı sorunla uğraşıyorum maillerle ancak açtırdığım hesabım ile sipariş veremiyorum cidden saçma nedenlerle bir kanıtta sunamıyorlar bundan sonra zaten Amazon benim için bitmiştir

Esfendiyar sonuçtan hiç memnun değil

Esfendiyar
18 Kasım 2023 12:57
Melih sonuçtan hiç memnun değil

Melih
12 Temmuz 2023 13:07
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Salih
09 Ekim 2024 12:42