Mine sonuçtan memnun

Kumtel Ankastre Set Kurulumu İçin Bekleyiş: Bir Ay Geçti Hala Sonuç Yok

Kumtel Ankastre Set Kurulumu İçin Bekleyiş: Bir Ay Geçti Hala Sonuç Yok
15 Ekim 2024 11:01
Mine'nin Teşekkür Mesajı
“Şikayetlerle birebir ilgilenen ve çözüme destek veren şikayet var sitesine çok teşekkür ederim”

18 Eylül tarihinde Afyonkarahisar BİM marketten Kumtel ankastre set aldım.
Kasiyerin söylediği numarayı arayarak kurulum için randevu aldım. Dört gün içerisinde gelip kuracaklarını söylediler. Tarih saat vermediler. 5 gün geçti gelmediler. Tekrar aradım aynı şeyleri söylediler. Ama yine gelmediler. Başka bir servis olduğunu gördüm. Onu aradım. O da aynı şekilde dört gün içerisinde dönüş yapacaklarını söylediler. Ama ne gelen ne arayan soran oldu. Bu sefer Kumtel müşteri hizmetlerini aradım. Zor çıkıyor. Tabi burası da. Oradan acil randevu oluşturdular buna rağmen yine gelen olmadı. Sonra BİM markete gidip ürünü iade edeceğimi kurulumun olmadığını belirttim. Burada satışı yapan kişi ilgileneceğini ve hemen kurduracağını söyledi. Servisle görüştü bana dönüş yaptı. İki gün de gelip kurulacağını söyledi. Buna rağmen kurulum hala yapılmadı.
Servis sıkıntısı nedeniyle bir aydır ocaksız, fırınsız yaşıyorum. Sürekli bir yerleri aramak ve sinir stres beklemekten bıktım. Bu kadarı vicdansızlık olarak görüyorum.

16 Ekim 2024 08:05 (Şikayetten 21 saat sonra)
Mine
26 Ekim 2024 10:13

Teşekkür

Mine
26 Ekim 2024 10:14

28 Ekim 2024 12:57

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Ankastre Set Kurulumu İçin Servis Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Fatih