Şükran sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Haksız Askıya Alınan Hesap

Şükran
14 Temmuz 2024 13:22

Trendyol elit üyeyim. Sürekli Trendyol'dan alışveriş yapan birisiyim Trendyol'a pek çok kişi kazandırmışlığım var var. Bu ayki onaylanan siparişim tutarı (iade hariç) 15,000 TL. Fakat hesabım askıdaymış, ve. Aktif edilemezmiş. Sebebi Mango markasına ait defolu ürünü iade etmeme rağmen iadesinin yapılmaması ve hem paraya hem kıyafetin üzerine yatıp üstüne hesabımı da askıya alarak her işlemimi engellediler. Elimde ürün yok para iadesi yok ve Trendyol hesabım yok müşteri hizmetleri detaylı bilgi vermeyip çok iadeniz olmuş diyor aysa yaptığım 500 adet alışverişin 3-5 i iade eşilince hesap kapatma neyin nesi yasal olarak iade hakkım varken üstelik

25 Ağustos 2024 21:49

Trendyol ile sürekli üyeliğim konusunda sıkıntı yaşıyorum Trendyol üzerinden Mango firmasından ürün aldım ürün tarafıma gönderilmedi siparişim eksik geldi kalan ürünleri takım yapamayacağım için iad ettim ama Mango iade olmadığını dile getirip Trendyol'da benim üyeliğimi iptal ediyor ortada ne ütün ne iade ne param var üstelik tüm işlemleri askıya alarak iadesi yatırılması gereken paraları yatırmıyor

Merve

Aynısı bana da oldu çok iadeniz olmuş yok suistimal girişi tespit edildi dendi. 2. Hesap açtım onu da kapattılar.

09 Kasım 2023 09:10

30 Haziran 2024 09:30