Trendyol İş Başvurusu Sonrası Yaşanan Sorunlar

Kardelen
13 Haziran 2024 20:39

Trendyol Müşteri Hizmetleri olarak 12.06.2024 iş ilan sayfasına başvuru yaptıktan sonra, sonu 0538***4565e biten numaradan 13.06.2024 tarihinde arandım. Karşıdaki bayan Trendyol adına aradığını, iş başvurumun onaylandığını söyledi. Banka hesabı ve IBAN bilgilerimi istediler, ayrıca Papara hesabı açmam gerektiğini belirttiler. Kimliğimi arkalı önlü tanıttım; ancak kurumsal olacağını ve onların verdiği bilgiler ve kodlar doğrultusunda hesabın açıldığını ifade ettiler. WhatsApp uygulaması üzerinden bir link gönderdiler ve eğitim yapılacağını, 24 saat içinde eğitim için döneceklerini belirttiler. Ancak bir dönüş olmadı. Eğitim için Google Meet üzerinden bir link attılar. Ofis çağrı merkezi sayfasından başvurduğum evden çalışma personel alımı iş ilanı için isim, soy isim, adres, t. C. Kimlik numarası, telefon numarası ve IBAN bilgilerimi istediler ve ben de verdim. Vermiş olduğum bu bilgilerin kullanılarak, banka hesabı açma, banka kredisi kullanma, abonelik başlatma gibi adıma açılmış şirket ya da yasadışı herhangi bir işlemde, kimlik bilgilerimin ve onayımın olmaksızın, ıslak imzam atılmadan yapılmış ya da yapılacak olan herhangi bir işlemden yasal olarak hiçbir sorumluluğu kabul etmediğimi bildirmek isterim. Gereğinin yapılmasını rica ederim.

1 Yorum

Yorumlar (5)

Hayır çalışmıyorum

Turgut

Kardelen hanim, adli sicil ve ikametgah gibi evraklar istendi mi?

Nevra

Merhaba şu anda devam ediyor musunuz peki ne oldu

Vallahi beni de korkuttun şimdi dün aradılar beni de malzemeleri göndereceğiz dediler kimliğimi okumadı Papara'da korktum bu yazdığınız numaradan aradılar

Güler

Peki sizin son durum nedir acaba? Çalışıyor musunuz onlarla

Trendyol İş Başvurusu Şikayet

Berrin