22 Ekim 2024 10:24

7 Ekim 2024'te Trendyol'dan bluetooth hoparlör siparişi verdim 5 gün sonra 12 Ekim'de ancak elime ulaştı. Ürünü açtığımda kusurlu ürün olduğunu hoparlörün içinin boş olduğunu gördüm ve hemen Trendyol aracılığıyla satıcıya bildirdim fotoğrafları ile birlikte. Satıcı kusuru kabul etti ve iade sürecini başlatın dendi. İade sürecini başlatmak istediğimde faturamın gelmediğini kurumsal fatura talebimin olduğunu ve bunun gelmesini müteakip iade edebileceğim söylendi. Ayın 12'sinde bana 7 gün içerisinde kurumsal faturamın tarafıma ulaştırılacağı söylenmişti. Bu süre zarfında belki 10 defa Trendyol müşteri hizmetleri ile görüştüm hiçbir sonuç elde edemedim. Bugün 10 gün ve hala kurumsal faturam elime ulaşmış değil dolayısıyla çöp olacak ürünü hala iade edemedim. Satış yorumu yapmak istediğimde ve ürünün fotoğrafını koymak istediğimde Trendyol bu fotoğrafı ürün kusurlu olduğu için kabul etmiyor. Trendyol'dan konuyla ilgilenmediği için satıcı firmadan da kusurlu ürün gönderdiği için şikayetçiyim. Demek ki bir daha Trendyol'dan alışveriş yapmamak gerekiyor.

09 Aralık 2024 21:49
Arızalı Ürün Ve İade Sorunu